● C’s denuncia que no és la primera vegada que l’Ajuntament de l’Hospitalet intenta silenciar-los

Barcelona, dimarts 30 d’octubre del 2012.  El representant de Ciutadans (C’s) a la Junta Electoral de Zona de l’Hospitalet del Llobregat, Josep Martínez, denuncia que la coordinadora electoral de l’ajuntament, Isabel Alonso Higuera, ha vetat la seva participació a la reunió de distribució d’espais, pancartes i banderoles electorals, tot i que membres d’altres partits polítics han sol·licitat que deixés participar al representant de C’s.

La representant de l’Ajuntament ha al·legat que Josep Martínez no estava acreditat davant la Junta Electoral de Zona i s’ha negat a comprovar si existia algun error o descoordinació entre Juntes Electorals. Després d’una conversació telefònica amb la Junta Electoral Provincial, s’ha detectat que ella no havia notificat a la Junta Electoral de Zona el nomenament del representant de Ciutadans. Tot i així, la representant de l’Ajuntament ha negat la participació de Josep Martínez i li ha suggerit que presenti un escrit a la Junta perquè aquesta li assigni els espais que la resta de partits no hagin volgut ocupar.

Ciutadans denuncia que els reiterats intents per part de l’Ajuntament de l’Hospitalet de silenciar a Ciutadans i recorda que en les passades eleccions, davant un recurs presentat a la Junta, aquesta mateixa va resoldre modificar el Pla de Cobertura Informativa de les Eleccions Municipals que havia elaborat una entitat de l’Ajuntament que deixava fora, entre d’altres partits, a Ciutadans.

Ciutadans denunciarà a la Junta Electoral Central la discriminació per part de l’Ajuntament de l’Hospitalet i solicitarà la nul·litat de la distribució dels espais electorals, sol·licitant que es realitzi, novament i sense censura, la reunió.

Nota de prensa en castellano

Barcelona, martes 30 de octubre del 2012.  El representante de Ciutadans (C’s) en la Junta Electoral de Zona de Hospitalet de Llobregat, Josep Martínez,  denuncia que la coordinadora electoral del ayuntamiento, Isabel Alonso Higuera, ha vetado su participación en la reunión de distribución de espacios, pancartas y banderolas electorales, pese a que miembros de otros partidos políticos han solicitado que se dejase participar al representante de C’s.

La representante del Ayuntamiento ha alegado que Josep Martínez no estaba acreditado ante la Junta Electoral de Zona y se ha negado a comprobar si existía algún error o descoordinación entre Juntas Electorales. Tras mantener conversación telefónica con la Junta Electoral Provincial, se ha detectado que ésta no había notificado a la Junta Electoral de Zona el nombramiento del representante de Ciutadans.  Aún así, la representante del Ayuntamiento ha negado la participación de Josep Martínez y le ha sugerido que presente un escrito ante la Junta para que ésta le asigne los espacios que los demás partidos no hayan querido ocupar.

Ciutadans denuncia los reiterados intentos por parte del Ayuntamiento de Hospitalet de silenciar a Ciutadans y recuerda que en las pasadas elecciones, ante un recurso presentado ante la Junta, ésta misma resolvió modificar el Plan de Cobertura Informativa de las Elecciones Municipales que había elaborado una entidad del Ayuntamiento que dejaba fuera, entre otros partidos, a Ciutadans.

Ciutadans denunciará ante la Junta Electoral Central la discriminación por parte del Ayuntamiento de Hospitalet y solicitará la nulidad de la distribución de los espacios electorales, solicitando que se realice nuevamente, sin censura, la reunión.