gran via 2

El portavoz de C’s en el Ayuntamiento, Miguel García, valora los avances que se han ido realizando en el Plan de Desarrollo Urbanístico (PDU) y que “no dejan de ser fruto de presiones vecinales y políticas”

L’Hospitalet del Llobregat. El portavoz de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de l’Hospitalet, Miguel García, ha apostado por “una consulta ciudadana sobre la transformación de la Gran Vía”. Para ello, García, ha planteado que los vecinos dispongan de “información objetiva, que les permita evaluar los diferentes aspectos del proyecto de transformación de esta zona”.

El portavoz de C’s en el ayuntamiento de l’Hospitalet ha defendido que “para realizar una transformación urbanística de estas características, no se puede hacer de espaldas a la ciudadanía y ha de contar con el beneplácito de los ciudadanos”. Y se ha comprometido a que la implementación del Plan de Desarrollo Urbanístico (PDU Gran Vía-Llobregat, “esté supeditado al resultado de una consulta realizada a la totalidad de la ciudadanía de l’Hospitalet, tal y como Ciutadans proponía en su programa electoral”.

Miguel García, ha apreciado avances en las sucesivas modificaciones que se han ido haciendo del PDU Gran Via – Llobregat, pero ha considerado  que “no dejan de ser fruto de las presiones vecinales y políticas realizadas tanto por vecinos como por partidos”. García ha concretado que desde Ciutadans se será  “prudente en las valoraciones, ya que requieren un estudio profundo y técnico debido a la importancia de la transformación”. “Nos estamos jugando el futuro de la ciudad”, ha concluido.


SUSCRÍBETE AL BOLETÍN INFORMATIVO DE C’S L’HOSPITALET. HAZ CLIC AQUÍ 


NOTA DE PRENSA EN CATALÀ


El portaveu de C’s a l’Ajuntament, Miguel García, valora els avenços que s’han anat realitzant en el Pla de Desenvolupament Urbanístic (PDU) i que “no deixen de ser fruit de pressions veïnals i polítiques” 

L’Hospitalet del Llobregat. El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de l’Hospitalet, Miguel García, ha apostat per “una consulta ciutadana sobre la transformació de la Gran Via”. Per a això, García, ha plantejat que els veïns disposin de “informació objectiva, que els permeti avaluar els diferents aspectes del projecte de transformació d’aquesta zona”.

El portaveu de C’s a l’Ajuntament de l’Hospitalet ha defensat que “per realitzar una transformació urbanística d’aquestes característiques, no es pot fer d’esquenes a la ciutadania i ha de comptar amb el beneplàcit dels ciutadans”. I s’ha compromès al fet que la implementació del Pla de Desenvolupament Urbanístic (PDU Gran Via-Llobregat) “estigui supeditat al resultat d’una consulta realitzada a la totalitat de la ciutadania de l’Hospitalet, tal com Ciutadans proposava al seu programa electoral”.

Miguel García ha apreciat avenços en les successives modificacions que s’han anat fent del PDU Gran Via – Llobregat, però ha considerat  que “no deixen de ser fruit de les pressions veïnals i polítiques realitzades tant per veïns com per partits”. García ha concretat que des de Ciutadans se serà  “prudent en les valoracions, ja que requereixen un estudi profund i tècnic a causa de la importància de la transformació”. “Ens estem jugant el futur de la ciutat”, ha conclòs.