captura-de-pantalla-2016-09-08-a-las-9-58-34

Miguel García, portavoz de C’s en L’Hospitalet

  • El portavoz municipal de C’s ha anunciado que el Once de Septiembre se organizará un encuentro popular en Premià de Mar para reivindicar “una Diada de todos” 

L’Hospitalet de Llobregat, jueves 8 de septiembre. El portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el ayuntamiento de L’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha anunciado que “Ciutadans no participará en ningún acto institucional de la Diada”, y ha explicado que esto será así “hasta que no sea realmente una fiesta para todos los catalanes”.

El portavoz de C’s ha apostado por la celebración de una “Diada que sea representativa de todos los catalanes y que no esté instrumentalizada al servicio de una ideología que busca la rotura y la confrontación”.

García ha anunciado que el Once de Septiembre Ciutadans organizará un encuentro popular en Premià de Mar para “reivindicar una Fiesta de todos y no sólo para los separatistas”. Finalmente ha propuesto que la Diada de Cataluña se traslade al día de Sant Jordi porque “es una fiesta cívica en que todos los catalanes salen a la calle a celebrarla”.

Suscríbete al boletín C’s aquí

NOTA DE PRENSA EN CATALÀ

L’Hospitalet de Llobregat, dijous 8 de setembre. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha anunciat que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”,  i ha explicat que això serà així “fins que no sigui realment una festa per a tots els catalans”.

El portaveu de C’s ha apostat  per la celebració d’una  “Diada  que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”.

García ha anunciat que l’Onze de Setembre Ciutadans organitzarà una trobada popular a Premià de Mar  per “reivindicar una Diada de tots i no només per als separatistes”. Finalment  ha proposat que la Diada de Catalunya es traslladi al dia de Sant Jordi perquè “és una festa cívica en que tots els catalans surten al carrer a celebrar-la”.

 

 

 

.