· Miguel García, portavoz del Grupo Municipal de Cs de l’Hospitalet, afea a ERC “la deslealtad de no respetar los acuerdos entre los grupos municipales por interés partidista” y reafirma el compromiso de Cs de “hacer todo lo posible para garantizar los pactos de ciudad”.

L’Hospitalet de Llobregat, miércoles 20 de mayo de 2020. El Grupo municipal de Ciutadans (Cs) de l’Hospitalet de Llobregat ha criticado “los intentos que ERC está realizando para dinamitar el Pacto de Reconstrucción de ciudad tras la pandemia”. Miguel García, portavoz del Grupo Municipal de Cs de l’Hospitalet, ha explicado que los grupos municipales acordaron  no presentar mociones y de esta forma  “debatir y pactar las medidas para abordar la reconstrucción tras la pandemia entre todos los grupos y entidades de la ciudad”.

“ERC está intentando dinamitar los pactos por interés partidista para intentar sacar réditos políticos, presentando unilateralmente mociones que ningunean los pactos de ciudad”,  ha lamentado el edil de la formación liberal. Y ha añadido que  “la deslealtad de ERC trata de marginar al resto de partidos y el tejido asociativo de la ciudad y pone en riesgo los Pactos de Ciudad”.

Nota de prensa en català

L’Hospitalet de Llobregat, dimecres 20 de maig de 2020. El Grup municipal de Ciutadans (Cs) de l’Hospitalet de Llobregat ha criticat “els intents que ERC està realitzant per a dinamitar el Pacte de Reconstrucció de ciutat després de la pandèmia”. Miguel García, portaveu del Grup Municipal de Cs de l’Hospitalet, ha explicat que els grups municipals van acordar no presentar mocions i d’aquesta forma “debatre i pactar les mesures per a abordar la reconstrucció després de la pandèmia entre tots els grups i entitats de la ciutat”.

“ERC està intentant dinamitar els pactes per interès partidista per a intentar treure rèdits polítics, presentant unilateralment mocions que menystenen els pactes de ciutat”, ha lamentat l’edil de la formació liberal. I ha afegit que “la deslleialtat d’ERC tracta de marginar a la resta de partits i el teixit associatiu de la ciutat i posa en risc els Pactes de Ciutat”.