El portavoz de Cs en el Ayuntamiento de l’Hospitalet, Miguel García,  afirma que “estas conferencias solo sirven para su autopromoción personal, reciclar promesas incumplidas y derrochar el dinero de todos los hospitalenses”.

L’Hospitalet de Llobregat, lunes 1 de marzo de 2021. El Grupo Municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de l’Hospitalet ha presentado una petición en el Pleno Municipal celebrado el pasado miércoles para que la alcaldesa de l’Hospitalet renuncie definitivamente a la realización de la conferencia anual que ha realizado en los últimos años. El portavoz de Cs en el Ayuntamiento de l’Hospitalet, Miguel García, ha afirmado que “la alcaldesa Núria Marín ha gastado más de 30.000€ de dinero público cada vez que ha realizado esta conferencia. Entre 2016 y 2019 se gastó más de 120.000€ del dinero de todos los hospitalenses en esta conferencia”. García ha recordado que “Cs propuso celebrar el Debate del Estado de la Ciudad precisamente para debatir de verdad los proyectos de futuro para l’Hospitalet donde toca, que es en el Pleno que representa a todos los hospitalenses” y ha apuntado que “estas conferencias solo han supuesto un derroche de dinero público para la autopromoción personal de Núria Marín reciclando promesas incumplidas, como los ascensores para las viviendas de Bellvitge, el nuevo Hospital General de l’Hospitalet, la reforma de Can Rigal o el Centro de Medicina Tradicional China que iba a implantarse en la fábrica Godó i Trias”

El portavoz de la formación naranja ha reclamado “acabar definitivamente con este derroche de dinero público y destinar esos recursos a mejorar la vida de todos los ciudadanos, especialmente en este contexto de pandemia que estamos viviendo”.

Nota de prensa en català

L’Hospitalet de Llobregat, dilluns 1 de març de 2021. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de l’Hospitalet ha presentat una petició en el Ple Municipal celebrat el passat dimecres perquè l’alcaldessa de l’Hospitalet renunciï definitivament a la realització de la conferència anual que ha realitzat en els últims anys. El portaveu de Cs a l’Ajuntament de l’Hospitalet, Miguel García, ha afirmat que “l’alcaldessa Núria Marín ha gastat més de 30.000 € de diners públics cada vegada que ha realitzat aquesta conferència. Entre 2016 i 2019 es va gastar més de 120.000 € de diners de tots els hospitalencs en aquesta conferència”. García ha recordat que “Cs va proposar celebrar el Debat de l’Estat de la Ciutat precisament per debatre de veritat els projectes de futur per a l’Hospitalet on toca, que és en el Ple que representa tots els hospitalencs” i ha apuntat que “aquestes conferències només han suposat un malbaratament de diners públics per a la autopromoció personal de Núria Marín reciclant promeses incomplertes, com els ascensors per als habitatges de Bellvitge, el nou Hospital General de l’Hospitalet, la reforma de Can Rigal o el Centre de Medicina Tradicional Xina que anava a implantar-se a la fàbrica Godó i Trias”

El portaveu de la formació taronja ha reclamat “acabar definitivament amb aquest malbaratament de diners públics i destinar aquests recursos a millorar la vida de tots els ciutadans, especialment en aquest context de pandèmia que estem vivint”.