∙ El portavoz de Cs en l’Hospitalet, Miguel García, ha explicado que “el plan de renovación urbana pretende esponjar los barrios más densos de la ciudad, creando nuevas zonas de convivencia y zonas verdes”.

L’Hospitalet de Llobregat, viernes 20 de mayo de 2022. El portavoz del Grupo Municipal de Cs en el Ayuntamiento de l’Hospitalet, Miguel García, ha anunciado la moción para la renovación urbana de l’Hospitalet a través de un urbanismo sostenible que presentará su grupo municipal en el pleno del Ayuntamiento de l’Hospitalet de la semana próxima. El portavoz de Cs ha explicado que “l’Hospitalet es el municipio con mayor densidad de población de Europa, lo cual facilita conflictos de convivencia, deterioro del espacio público y déficit de zonas verdes y de equipamientos”. Por este motivo, Miguel García ha denunciado que “la política urbanística del gobierno municipal de l’Hospitalet es muy simple: se limita a facilitar toda promoción inmobiliaria que se le proponga sin molestarse ni a planificar los equipamientos sociales que la nueva demanda genere en el municipio”.

El portavoz de Cs ha defendido la necesidad de elaborar “un plan de renovación urbana de l’Hospitalet que priorice las inversiones municipales en renovar los barrios más degradados, crear nuevas zonas verdes y espacios de convivencia”. García ha explicado que “el Plan ha de ser un proyecto a largo plazo que cuente con la colaboración de agentes privados y busque financiación de otras administraciones, como por ejemplo a través de los fondos europeos”.

Nota de prensa en català

L’Hospitalet de Llobregat, divendres 20 de maig de 2022. El portaveu del Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de l’Hospitalet, Miguel García, ha anunciat la moció per a la renovació urbana de l’Hospitalet a través d’un urbanisme sostenible que presentarà el seu grup municipal al ple de l’Ajuntament de l’Hospitalet de la propera setmana. El portaveu de Cs ha explicat que “l’Hospitalet és el municipi amb més densitat de població d’Europa, cosa que facilita conflictes de convivència, deteriorament de l’espai públic i dèficit de zones verdes i equipaments”. Per aquest motiu, Miguel García ha denunciat que “la política urbanística del govern municipal de l’Hospitalet és molt simple: es limita a facilitar tota promoció immobiliària que se li proposi sense molestar-se ni planificar els equipaments socials que la nova demanda generi en el municipi”.

El portaveu de Cs ha defensat la necessitat d’elaborar “un Pla de renovació urbana de l’Hospitalet que prioritzi les inversions municipals a renovar els barris més degradats, crear noves zones verdes i espais de convivència”. García ha explicat que “el Pla ha de ser un projecte a llarg termini que compti amb la col·laboració dʻagents privats i busqui finançament dʻaltres administracions, com per exemple a través dels fons europeus”.