vías sant josepEl portavoz de C’s, Miguel García, pide también la “limpieza de las vías” porque “la suciedad puede ocasionar problemas sanitarios  y de contaminación”

 L’Hospitalet de Llobregat, 20 de enero de 2016. El portavoz de del Grupo Municipal de Ciudadanos (C’s) en l’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha pedido que “se reubiquen las paradas de los trenes a su paso por el barrio de Sant Josep”. García propone“trasladar la actual ubicación de los semáforos de la red ferroviaria a una zona alejada de las viviendas” ya que “el ruido supone una molestia para los vecinos de la zona”.

García ha lamentado también “la insalubre situación de las vías” ya que se encuentran “llenas de escombros, maleza y suciedad”, lo que genera “graves problemas sanitarios y de contaminación”, ha concluido. 

Es por ello que el portavoz de Ciutadans en el ayuntamiento del Hospitalet de Llobregat ha presentado una moción, que recoge estas peticiones, para que se debata en el próximo pleno municipal del martes 26.

El portaveu de C’s, Miguel García, demana també la “neteja de les vies” perquè “la sucietat pot ocasionar problemes sanitaris i de contaminació”

L’Hospitalet de Llobregat, dimecres 20 de gener de 2016. El portaveu de del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha demanat la “reubicacar les aturades dels trens al seu pas pel barri de Sant Josep”. García proposa “traslladar l’actual ubicació dels semàfors de la xarxa ferroviària a una zona allunyada d’habitatges” ja que “el soroll suposa una molestia per als veïns de la zona”.

García ha lamentat també “la insalubre situació de les vies” ja que es troben “plenes de deixalles i escombreries”, fet que genera “greus problemes sanitaris i de contaminació”, ha afirmat. 

Es por això que el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha presentat una moció, que recull aquestes peticions, per que es debati al pròxim ple municipal del dimarts 26.