El portavoz de C’s, Miguel García, asegura que la política del equipo de gobierno genera “frustración” y lamenta que la rehabilitación del edificio Mistral “haya quedado en nada”

L’Hospitalet de Llobregat, jueves 31 de marzo de 2016. El grupo municipal de Ciutadans (C’s) en Hospitalet de Llobregat ha lamentado que “el equipo de gobierno local no cumpla con sus compromisos” en relación a la rehabilitación del edificio Mistral. El portavoz del grupo municipal, Miguel García, ha tachado de “precipitada” y de “promoción partidista” la política de comunicación de la alcaldesa, Nuria Marín, al “anunciar en varios medios y conferencias la rehabilitación de la nave industrial que finalmente ha quedado en nada según los propiosmedios locales”.

García ha manifestado que el gobierno local “basa su política en la generación de expectativas que muchas veces no se pueden cumplir y generan frustración en la ciudadanía”. Por ello, insta a la alcaldesa a “centrarse en resolver los problemas reales de los vecinos”

NOTA DE PRENSA EN CATALÀ

L’Hospitalet de Llobregat, dijous 31 de març de 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) a Hospitalet de Llobregat ha lamentat que “l’equip de govern local no compleixi amb els seus compromisos” en relació a la rehabilitació de l’edifici Mistral. El portaveu del grup municipal, Miguel García, ha titllat de “precipitada” i de “promoció partidista” la política de comunicació de l’alcaldessa, Nuria Marín, en “anunciar en diversos mitjans i conferències la rehabilitació de la nau industrial que finalment ha quedat en no res segons els propis mitjans locals”.

García ha manifestat que el govern local “basa la seva política en la generación d’expectatives que moltes vegades no es poden cumplir i generen frustració en la ciutadania “. Per això, insta a l’alcaldessa a “centrar-se a resoldre els problemes reals dels veïns”