Carmen Esteban, concejal de Cs en el Ayuntamiento de l’Hospitalet y candidata de Cs

∙ La candidata hospitalense Carmen Esteban, número 25 en las listas de Cs, ha reivindicado en una visita al barrio de Bellvitge de l’Hospitalet que “un Govern constitucionalista encabezado por Carlos Carrizosa priorizará las necesidades reales de los ciudadanos de Cataluña y no las necesidades de los políticos independentistas”.

L’Hospitalet de Llobregat, viernes 5 de febrero de 2021. La concejal en el Ayuntamiento de l’Hospitalet de Llobregat, Carmen Esteban, candidata número 25 en las listas de Cs, ha afirmado en una visita al barrio de Bellvitge que “Cs es la garantía para un Govern constitucionalista que no esté supeditado a las exigencias independentistas”. Esteban ha recalcado que “un Govern constitucionalista encabezado por Carlos Carrizosa priorizará las necesidades reales de los ciudadanos de Cataluña y no las necesidades de los políticos independentistas”, y ha advertido que “si le dan los números, el PSC priorizará pactar con ERC como ya hizo en los presupuestos generales del Estado y como ya ha insinuado la vicepresidenta del Gobierno, Carmen Calvo”. Por este motivo, la candidata de Cs ha apelado al voto de “los ciudadanos que desean que los políticos independentistas dejen de marcar la agenda política catalana y tengamos un Govern que por fin se centren en las necesidades de todos los catalanes como son la recuperación sanitaria y económica de la pandemia y la recuperación de la convivencia y el dinamismo económico y cultural de Cataluña tras el procés, garantizando que la Generalitat refleje la pluralidad de una sociedad bilingüe como la catalana”. 

En este sentido, Esteban ha defendido que “a Cs no le temblará la mano a la hora de hacer una auditoría integral independiente del gasto de la Generalitat para incrementar su eficiencia, ahorrar gasto superfluo y cortar de raíz el despilfarro del procés para aumentar las partidas que benefician a todos los catalanes como es paliar los efectos sanitarios y económicos de la pandemia y priorizar las políticas sociales, desatendidas por el independentismo”.

 

Nota de prensa en català

L’Hospitalet de Llobregat, divendres 5 de febrer de 2021. La regidora a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Carmen Esteban, candidata número 25 a les llistes de Cs, ha afirmat en una visita a al barri de Bellvitge que “Cs és la garantia per a un Govern constitucionalista que no estigui supeditat a les exigències independentistes”. Esteban ha recalcat que “un Govern constitucionalista encapçalat per Carlos Carrizosa prioritzarà les necessitats reals dels ciutadans de Catalunya i no les necessitats dels polítics independentistes”, i ha advertit que “si li donen els números, el PSC prioritzarà pactar amb ERC com ja va fer en els pressupostos generals de l’Estat i com ja ha insinuat la vicepresidenta de Govern, Carmen Calvo”. Per aquest motiu, la candidata de Cs ha apel·lat al vot dels “ciutadans que desitgen que els polítics independentistes deixin de marcar l’agenda política catalana i tinguem un Govern que per fi es centrin en les necessitats de tots els catalans com són la recuperació sanitària i econòmica de la pandèmia i la recuperació de la convivència i el dinamisme econòmic i cultural de Catalunya després del Procés, garantint que la Generalitat reflecteixi la pluralitat d’una societat bilingüe com la catalana”.

En aquest sentit, Esteban ha defensat que “a Cs no li tremolarà la mà a l’hora de fer una auditoria integral independent de la despesa de la Generalitat per incrementar la seva eficiència, estalviar despesa supèrflua i tallar d’arrel el malbaratament del procés per augmentar les partides que beneficien a tots els catalans com és pal·liar els efectes sanitaris i econòmics de la pandèmia i prioritzar les polítiques socials, desateses per l’independentisme”.