· Miguel García, portavoz del Grupo Municipal de Cs de l’Hospitalet, ha explicado que “no tiene sentido que el Ayuntamiento apruebe ahora una convocatoria para subvencionar música en vivo cuando ni tan siquiera se sabe si se va a poder realizar”.

L’Hospitalet de Llobregat, viernes 8 de mayo de 2020. El Grupo municipal de Ciutadans (Cs) de l’Hospitalet de Llobregat ha instado al gobierno municipal a reformular las convocatorias de subvenciones municipales para el ejercicio 2020 aprobadas por la Junta de Gobierno Municipal el pasado miércoles por un monto total de 3.069.993,07 €. Miguel García, portavoz del Grupo Municipal de Cs en el Ayuntamiento de l’Hospitalet, ha explicado que “no tiene sentido que el Ayuntamiento apruebe ahora convocatorias para, por ejemplo, subvencionar música en vivo cuando ni tan siquiera se sabe si se va a poder realizar las actividades” y ha instado al gobierno municipal a “reformular las convocatorias de subvenciones para priorizar la emergencia sanitaria, económica y social ocasionada por la pandemia”.

El portavoz de Cs ha recordado que “muchos hospitalenses están pasando penurias e incertidumbre sobrevenidas por la pandemia y no entenderán que el Ayuntamiento no priorice las partidas de subvenciones para ayudar a los colectivos más vulnerables, autónomos y familias” y ha planteado que “no reformular subvenciones para actividades que no está claro que se puedan desarrollar puede hacer pensar que se pretende beneficiar a la red clientelar del partido socialista”. Finalmente, García ha insistido que su grupo municipal “tiende la mano al gobierno municipal para reformular los presupuestos municipales para abordar las necesidades generadas por la pandemia, pero para eso nos tenemos que sentar a hablar, la alcaldesa no puede pretender que aceptemos un trágala del gobierno”.

Nota de prensa en català

L’Hospitalet de Llobregat, divendres 8 de maig de 2020. El Grup municipal de Ciutadans (Cs) de l’Hospitalet de Llobregat ha instat al govern municipal a reformular les convocatòries de subvencions municipals per a l’exercici 2020 aprovades per la Junta de Govern Municipal dimecres passat per una suma total de 3.069.993,07 €. Miguel García, portaveu del Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de l’Hospitalet, ha explicat que “no té sentit que l’Ajuntament aprovi ara convocatòries per a, per exemple, subvencionar música en viu quan ni tan sols se sap si es podrà realitzar les activitats” i ha instat al govern municipal a “reformular les convocatòries de subvencions per a prioritzar l’emergència sanitària, econòmica i social ocasionada per la pandèmia”.

El portaveu de Cs ha recordat que “molts hospitalencs estan passant penúries i incertesa sobrevingudes per la pandèmia i no entendran que l’Ajuntament no prioritzi les partides de subvencions per a ajudar als col·lectius més vulnerables, autònoms i famílies” i ha plantejat que “no reformular subvencions per a activitats que no és clar que es puguin desenvolupar pot fer pensar que es pretén beneficiar a la xarxa clientelista del partit socialista”. Finalment, García ha insistit que el seu grup municipal “tendeix la mà al govern municipal per a reformular els pressupostos municipals per a abordar les necessitats generades per la pandèmia, però per a això ens hem d’asseure a parlar, l’alcaldessa no pot pretendre que acceptem un empassa-la del govern”.