∙ Miguel García, portavoz de l’Hospitalet, ha recordado que “en l’Hospitalet tenemos tres Centros de Atención Primaria sin pediatra, largas colas de personas en la calle y esperas interminables al teléfono”. 

L’Hospitalet de Llobregat, jueves 12 de noviembre de 2020. La Comisión de Salud del Parlament de Cataluña ha aprobado hoy la propuesta del Grupo parlamentario de Ciutadans (Cs) sobre “la adecuación de la atención primaria en la lucha contra la Covid-19 y los posibles rebrotes” que reclamaba, entre otras cuestiones, “reforzar las plantillas de la atención primaria y dotar a los CAPs de los recursos materiales y humanos suficientes para desarrollar sus funciones”. El diputado de Cs Martín Barra, que ha defendido la propuesta, ha lamentado que “en los meses en que la pandemia nos dio un cierto respiro no hemos hecho los deberes y no debería haber otras prioridades”, refiriéndose a “la necesidad de reforzar la atención primaria” de cara a combatir la pandemia y ha aclarado que ”no nos importa que nos digan pesados por reclamar que se refuerce la atención primaria, es nuestro trabajo escuchar las necesidades de la ciudadanía”, y ha reclamado que se cumpla la propuesta Cs para aumentar los recursos de la atención primaria. “¿Hemos de quedarnos quietos mientras los problemas persisten?” ha preguntado el diputado naranja al Govern en su intervención.

El portavoz del Grupo municipal de Ciutadans (Cs) en el Ayuntamiento de l’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha recordado que “en l’Hospitalet tenemos tres Centros de Atención Primaria sin pediatra, como son Sanfeliu, Santa Eulalia y Gornal,  largas colas de personas en la calle como las que vimos del CAP Rambla Just Oliveras y esperas interminables al teléfono que muestran el nivel de saturación que vive la atención primaria”.

Nota de prensa en català

L’Hospitalet de Llobregat, dijous 12 de novembre de 2020. La Comissió de Salut de Parlament de Catalunya ha aprovat avui la proposta de el Grup parlamentari de Ciutadans (Cs) sobre “l’adequació de l’atenció primària en la lluita contra la Covid-19 i els possibles rebrots” que reclamava, entre altres qüestions, “reforçar les plantilles de l’atenció primària i dotar els CAPs dels recursos materials i humans suficients per desenvolupar les seves funcions”. El diputat de Cs Martín Barra, que ha defensat la proposta, ha lamentat que “en els mesos en què la pandèmia ens va donar un cert respir no hem fet els deures i no hauria d’haver altres prioritats”, referint-se a “la necessitat de reforçar la atenció primària de cara a combatre la pandèmia” i ha aclarit que “no ens importa que ens diguin pesats per reclamar que es reforci l’atenció primària, és la nostra feina escoltar les necessitats de la ciutadania “, i ha reclamat que es compleixi la proposta Cs per augmentar els recursos de l’atenció primària. “Hem de quedar-nos quiets mentre els problemes persisteixen?” ha preguntat el diputat taronja al Govern la seva intervenció.

El portaveu de Grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha recordat que “a l’Hospitalet tenim tres Centres d’Atenció Primària sense pediatre, com són Sanfeliu, Santa Eulàlia i Gornal, llargues cues de persones al carrer com les que vam veure de el CAP Rambla Just Oliveras i esperes interminables a el telèfon que mostren el nivell de saturació que viu l’atenció primària”.