∙ El portavoz de Cs en l’Hospitalet, Miguel García, ha recordado que “dos futbolistas de la selección española son de l’Hospitalet: Jordi Alba y Adama Traoré”.

L’Hospitalet de Llobregat, lunes 5 de julio de 2021. El Grupo Municipal de Cs de l’Hospitalet ha presentado un ruego este lunes al Gobierno Municipal para que el Ayuntamiento instale una pantalla gigante en el municipio para seguir la semifinal, y en caso de clasificarse, la final que juegue la selección española. El portavoz de Cs en l’Hospitalet, Miguel García, ha recordado que “dos futbolistas de la selección española son de l’Hospitalet, Jordi Alba y Adama Traoré, lo cual es un motivo de orgullo para la ciudad” y ha reivindicado “los valores de respeto y fraternidad del deporte”. 

Finalmente, el concejal de Cs ha expuesto que “la pantalla no tiene que implicar un coste público si el Ayuntamiento procura conseguir patrocinadores” y ha defendido que “eventos festivos de este tipo después de todo el sufrimiento generado por la pandemia son positivos”.

Nota de prensa en català

L’Hospitalet de Llobregat, dilluns 5 de juliol de 2021. El Grup Municipal de Cs de l’Hospitalet ha presentat un prec aquest dilluns a el Govern Municipal perquè l’Ajuntament instal·li una pantalla gegant al municipi per seguir la semifinal, i en cas de classificar-se, la final que jugui la selecció espanyola. El portaveu de Cs a l’Hospitalet, Miguel García, ha recordat que “dos futbolistes de la selecció espanyola són de l’Hospitalet, Jordi Alba i Adama Traoré, la qual cosa és un motiu d’orgull per a la ciutat” i ha reivindicat “els valors de respecte i fraternitat de l’esport”.

Finalment, el regidor de Cs ha exposat que “la pantalla no ha d’implicar un cost públic si l’Ajuntament procura aconseguir patrocinadors” i ha defensat que “esdeveniments festius d’aquest tipus després de tot el patiment generat per la pandèmia són positius”.